9:15 AM
GASGAS - Offroad συνδεσιμότητα και με τηλεμετρία

Ξεκινώντας από την γκάμα του 2024, μπορείτε πλέον να παραμετροποιήσετε τις χωμάτινες μοτοσυκλέτες της GASGAS από το smartphone σας με την πρωτοποριακή εφαρμογή Connectivity Unit Offroad (CUO) και την εφαρμογή GASGAS+, οι οποίες σας βοηθούν να ρυθμίσετε κινητήρα και αναρτήσεις προσφέροντας ακόμα και αναλυτικά δεδομένα τηλεμετρίας.

Διαθέσιμο για την ώρα μόνο για τα 4χρονα μοντέλα motocross και cross country, θα βρείτε το CUO σε όλους τους αντιπροσώπους της GASGAS παγκοσμίως, ενώ την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο smartphone σας. Οι δυνατότητες του συστήματος περιλαμβάνουν πλήρη προσαρμογή της παροχής ισχύος της μοτοσυκλέτας, δυνατότητα αποθήκευσης πολλαπλών ρυθμίσεων κινητήρα, και βοήθεια για τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

Η GASGAS αναφέρει πως καθώς ο αναβάτης θα πειραματίζεται με τις ρυθμίσεις και θα μαθαίνει, η οδήγηση και οι τεχνικές του γνώσεις θα αυξάνονται μαζί, βοηθώντας τον να εξελιχθεί τόσο ως αναβάτης όσο και ως βελτιωτής μοτοσυκλετών!

Το CUO τοποθετείται εύκολα και μόλις το συνδυάσετε με τη νέα εφαρμογή GASGAS+ μπορείτε να αρχίσετε να ρυθμίζετε την ισχύ ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας ή στις συνθήκες της πίστας, χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Πολλαπλές ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν για μελλοντική αναφορά και να εφαρμοστούν σε διάφορες πίστες, εξοικονομώντας σας χρόνο και διασφαλίζοντας ότι οδηγείτε με την καλύτερη δυνατή απόδοση του κινητήρα σας.

Υπάρχει επίσης ένα εικονικό γκαράζ μέσα στην εφαρμογή, όπου μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε τη μοτοσυκλέτα ή τις μοτοσυκλέτες σας, να δείτε τα owners’ manuals και να καταγράψετε τη συντήρηση και το σέρβις σας.

Όμως η εφαρμογή GASGAS+ διαθέτει ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό - το RIDER, το οποίο δίνει δυνατότητες τηλεμετρίας. Για να λειτουργήσει αυτό θα χρειαστείτε ένα ειδικό μπροστινό φτερό για να εγκαταστήσετε έναν αισθητήρα GPS (και τα δύο είναι επίσης διαθέσιμα τώρα ως τεχνικά αξεσουάρ της GASGAS) και θα μπορείτε στη συνέχεια να καταγράφετε τους χρόνους των γύρων σας, να αναλύετε τα πάντα σχετικά με το πώς λειτουργεί η μοτοσικλέτα σας και πολλά άλλα...

Δειτε περισσοτερα εδω

Source: MOTOMAG.GR

Category: NEA | Views: 30 | Added by: cosmosports2 | Tags: motocross nea, gas gas, teleytaia nea, gas gas app, gas gas 2024 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Μενου
Διαφημιση
Search
Log In
Calendar
Our poll
    Rate my site
    Total of answers: 2
Διαφημιση
Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0