9:10 AM
FIM Hard Enduro World Championship Calendar 2024

Ξεκινώντας τον αγώνα στις αρχές Μαΐου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκληρού Enduro FIM 2024 θα ξεκινήσει με το Valleys Hard Enduro στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα νέο γεγονός για όλους, ο χώρος διεξαγωγής στην Ουαλία είναι γνώστης των κορυφαίων αγώνων εκτός δρόμου και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει έναν συναρπαστικό και αξέχαστο εναρκτήριο γύρο.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες αργότερα και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στον δεύτερο γύρο στο Red Bull Erzbergrodeo της Αυστρίας. Μια θρυλική διοργάνωση, το επόμενο έτος θα σηματοδοτήσει την 28η διοργάνωση του αγώνα.

Ακολουθεί το Xross Hard Enduro Rally στη Σερβία τον Ιούνιο, το οποίο θα είναι ο τρίτος γύρος. Αν και έχει διεξαχθεί μόνο δύο φορές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχει γίνει γρήγορα το αγαπημένο του αναβάτη χάρη στο απίστευτα απομακρυσμένο και τραχύ έδαφος του. Διαθέτοντας μια πολυήμερη μορφή πλοήγησης GPS, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο τέταρτο στο Red Bull Romaniacs της Ρουμανίας. Για όσους απολαμβάνουν αυτό το στυλ διαγωνισμού Hard Enduro, ο τρίτος και ο τέταρτος γύρος θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της σεζόν.

Μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα τριών εβδομάδων, το πρωτάθλημα θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν με το Red Bull TKO. Ένα γεγονός σε έντονη αντίθεση με τους δύο προηγούμενους αγώνες, το Red Bull TKO κορυφώνεται με μια έντονη ημέρα αγώνων όπου οι αγωνιζόμενοι πρέπει να προχωρήσουν μέσα από πολλές κούρσες για να φτάσουν στον τελικό.

Το Sea to Sky της Τουρκίας κάνει μια συναρπαστική προσθήκη στη σεζόν 2024 ως ο έκτος και προτελευταίος γύρος τον Οκτώβριο. Θα γινει στην τουριστική περιοχή του Kemer, ο αγώνας είναι γνωστός ως το «πιο απολαυστικό Hard Enduro» και γιορτάζει την 15η έκδοσή του τον επόμενο χρόνο.

Πραγματοποιείται σε διάστημα τριών ημερών και ξεκινά με έναν αγώνα παραλίας. Η τελευταία ημέρα των αγώνων ενσαρκώνει πραγματικά το πνεύμα του Hard Enduro. Οι αναβάτες ξεκινούν με τους τροχούς τους στην ακτογραμμή της Μεσογείου Θάλασσας προτού αγωνιστούν σώμα με σώμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στην κορυφή του κοντινού βουνού του Ολύμπου, περίπου 2.365 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το 2024 FIM Hard Enduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στο 24MX Hixpania Hard Enduro της Ισπανίας, ο έβδομος γύρος της σειράς HEWC 2023 στις 25-27 Οκτωβρίου. Με το τριήμερο σχήμα του, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγώνων από την ημέρα έναρξης SuperEnduro στη μεσαιωνική οικοδεσπότη πόλη Aguilar de Campoo έως το κύριο event πολλών γύρων Hard Enduro στο κοντινό λατομείο.

2024 FIM Hard Enduro World Championship Schedule 

  • Round 1: Valleys Hard Enduro - United Kingdom, May 10/11/12 
  • Round 2: Red Bull Erzbergrodeo - Austria, May 30/31/June 1/2 
  • Round 3: Xross Hard Enduro Rally - Serbia, June 19/20/21/22 
  • Round 4: Red Bull Romaniacs - Romania, July 23/24/25/26/27 
  • Round 5: Red Bull TKO - USA, August 22/23/24/25 
  • Round 6: Sea to Sky - Turkey, October 10/11/12 
  • Round 7: 24MX Hixpania Hard Enduro - Spain, October 25/26/27

Category: Αγωνες Κοσμος | Views: 14 | Added by: pameenduro | Tags: turkey hard enduro, see to sky, agwnes 2024, hard enduro 2024, fim hard enduro | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Μενου
Διαφημιση
Search
Log In
Calendar
Our poll
    Rate my site
    Total of answers: 2
Διαφημιση
Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0