8:40 AM
1ος Αγωνας Πανελληνιου Πρωταθληματος Ελλαδας 2024

Εχθές Σάββατο, 30/3, ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας ΜΧ για το 2024 στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας στην πίστα motocross “MX Park Καλούργενας – Άγιος Ματθαίος” με κάποια προβλήματα, 2 τραυματισμούς, αρκετη σκόνη αλλα και για πρωτη φορα ειχαμε την πρωτη προσπαθεια για ζωντανη μεταδοση του αγωνα απο το καναλι SPORTALTV. Ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους εκει που το καταφεραν. Ευχαριστουμε.

Στα του αγωνα τωρα μεγάλος νικητής του Σαββάτου στην κατηγορία ΜΧ1 ήταν ο περσινός πρωταθλητής, Παναγιώτης Κουζης με FANTIC XXF450 οπού ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά μια μικρή πτώση που είχε του στέρησε την μεγάλη διάφορα που είχε δημιουργήσει από τους υπόλοιπους αναβάτες. Όμως ο Παναγιώτης δεν το έβαλε κάτω και με καταπληκτική οδήγηση στην συνέχεια πήρε την πρωτιά με διαφορά 12 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, Μανώλη Κρητικό με KTM SXF 450. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Ανδρέας Ανδρεου με Yamaha YZF450.

Αποτελεσματα αλλων κατηγοριων

 

 

Category: Αγώνες Ελλαδα | Views: 18 | Added by: pameenduro | Tags: kerkyra mx video, panellhnio prwta8lhma elladas, agwnes ellada, agwnes ellada 2024, mx 2024 kerkyra | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Μενου
Διαφημιση
Search
Log In
Calendar
Our poll
    Rate my site
    Total of answers: 2
Διαφημιση
Statistics

    Total online: 2
    Guests: 2
    Users: 0